Om TRANSACT Nordic

TRANSACT Nordic er et digitalt performance marketing bureau med fokus på ’Connected Commerce’. Vi skaber resultater for din virksomhed gennem forbundne performancemotorer. Vi hjælper din virksomhed med at sammensætte den tekniske infrastruktur og opsamler og aktiverer de data, som understøtter virksomhedens visioner for relevant kommunikation og kundeoplevelse. Vi er din samarbejdspartner, når du søger nye veje til at vækste din virksomheds digitale forretning.

TRANSACT er stærkt repræsenteret i hele norden

Mød os på et af vores tre danske kontorer

TRANSACT har to kontorer i København og et kontor i Aarhus. Selskabet er en del af Omnicom Media Group, og herigennem arbejder vi tæt sammen med landets førende udviklere af systemer til avanceret beslutningsstøtte og cookieløse digitale attribueringer.

Vi har desuden samarbejde med specialister indenfor design af effektive modulære og dynamiske kreative strategier på tværs af alle relevante digitale kontaktpunkter. Sammen skaber vi unikke performance-løsninger og konkrete forretningsmæssige resultater for vores kunder.

Transact Nordic dækker Danmark, Sverige og Norge

TRANSACT har kontorer i Stockholm og Oslo, og sammen med vores nordiske kollegaer arbejder vi effektivt på tværs af regionen med de samme strømlinede processer og markedsledende services indenfor performance marketing og connected commerce.

 

Vi er en del af noget endnu større

TRANSACT og Omnicom Media Group er en del af Omnicom Group, der er en global virksomhed med mere end 65.000 ansatte, som arbejder med marketing, kommunikation og reklame. Vores fællesskab giver os adgang til de bedste specialister i hele verden og særligt tætte relationer til de største media- og teknologivirksomheder såsom Google, Meta og Amazon. I TRANSACT alene er vi mere end 1.500 certificerede, commerce specialister, og vi er til stede i mere end 25 markeder globalt. Således kan TRANSACT hjælpe din virksomhed med at skalere den digitale forretning både lokalt, regionalt og globalt.

Transact Nordic dækker Danmark, Sverige, Norge og Finland

TRANSACT er også regionalt til stede i Norden med kontorer i Stockholm, Oslo og Helsinki, og sammen med vores nordiske kollegaer arbejder vi effektivt på tværs af regionen med de samme strømlinede processer og markedsledende services indenfor performance marketing og connected commerce.

Vi måler vores succes på din virksomheds forretningsmæssige succes

I TRANSACT måler vi vores egen succes både som virksomhed og som individuelle specialister direkte på vores kunders forretningsmæssige resultater og fremgang. Vi tror på, at det er den vigtigste forudsætning for et langvarigt og frugtbart samarbejde. Vi skaber og dokumenterer resultater gennem effektivisering af hele den tekniske infrastruktur omkring brugerrejserne og optimering af alle de relevante performance marketing-discipliner såsom annonce- og marketingteknologi, analytics, dataaktivering, SEM, SEO, social media og marketing automation.

Vi skaber resultater gennem optimering af digitale media, teknologi, data og processer

Vi ved, at selv den bedste budalgoritme ikke kan skabe god performance i et searchprogram, hvis annonceteksterne ikke er optimeret, søgeordene er irrelevante eller landingssiderne er generiske. Vi ved også, at indsigter fra et web analytics-system, intet er værd, hvis implementeringen ikke måler korrekt. Fremragende indhold på et website er heller intet værd, hvis Google eller Bing ikke kan indeksere indholdet på grund af tekniske begrænsninger, og eksemplerne på manglende udbytte fra store investeringer i avanceret marketingteknologi er desværre talrige. I TRANSACT bygger vi derfor altid solide, digitale fundamenter ved hjælp af vores gennemtestede og dokumenterede best practices. Vores erfaring er, at det skaber de bedste forudsætninger for, at performance kan forbedres og forretningen skaleres.

Vi er alle dedikerede digitale specialister

TRANSACT er en fagligt drevet organisation, som er ledet og bemandet af specialister. Alle medarbejdere i TRANSACT har dyb kompetence på deres respektive områder. Vi tror på, at vores kunder får den bedste rådgivning og opnår de bedste resultater, hvis de taler med de personer, der udfører arbejdet for dem. Vi tilbyder med andre ord vores kunder direkte adgang til alle de dygtigste specialister, og til sammen sikrer de den bedst mulige performance for hele din digitale forretning.

Skal vi hjælpe med at vækste din forretning digitalt?

Ræk ud til os gennem formularen på siden, eller kontakt os direkte herunder.

Asger Storebjerg

Asger Storebjerg

Managing Director, København

Rasmus Himmelstrup

Rasmus Himmelstrup

Managing Director, Aarhus

Vi er stolte af vores kunder

Vi hjælper virksomheder med digital ambitioner som ønsker skalere deres digital forrenting ved at tilbyde en bred vifte af digitale tjenester og løsninger, herunder strategisk rådgivning, teknisk udvikling, digital markedsføring og kundeaktivering.

Skal vi arbejde sammen?

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dine aktuelle forretningsudfordringer.