Sådan løfter vi Paid Social Performance sammen

Skab mere vækst via annoncering på sociale medier

Ved at arbejde struktureret og målrettet med salg eller lead-generering, kan vækste din forretning via annoncering på sociale medier.

Vores kunder skaber vækst for deres virksomhed via Paid Social, fordi vi har gennemtestet alle teser og fordi vi arbejder dynamisk samt målrettet med kreativer, så kreativerne altid er tilpasset de formater og annoncetyper, som er velfungerende.

Vi holder os kontinuerligt up-to-date med platformenes nye tiltag, og især brugen af AI som i stigende grad vinder på optimeringsopgaverne, hvor at der ved løbende tests findes frem til balancen mellem manuel finne-optimering og automatisering. Uanset om det er Meta, Pinterest, TikTok, SnapChat eller en femte platform, som skal aktiveres, så kan platformene hver især understøtte et performance-setup. Men det er vigtigt at have forståelsen for, hvad de hver især er gode til, så vi mest effektivt kan budgettere samt tilpasse vores strategi til platformen.

Skab det rigtige datagrundlag for at lykkedes med din annoncering

Der er et større fokus på beskyttelse af brugernes privatliv i dag og derfor bliver data ikke aktiveret nær så naturligt som tidligere. I Transact har vi et stort fokus på, hvordan vi kan spille platformenes AI- og algoritmetiltag gode. Det spiller en enorm rolle i selve indkøbet.

Dataaktivering er minimumsgrundlaget for at komme i gang. Vi vil altid anbefale at berige platformens data via Conversion API + Advanced Matching for at sikre, at vi kan agere mere strategisk og taktisk i forhold til at forbedre indkøbet. Med Conversions API og Advanced Matching sender vi data til Meta som både beriger konverteringerne samt forlænger cookie-levetiden, Det forbedrer indkøbet markant.

Gennem et utal af kampagner og tests har vi analyseret os frem til hvordan et godt kreativ skal udformes. Med det rigtige datagrundlag, får vi målgruppens feedback tilbage i real-time. Data, det rette kreativ og at eksekvere på samme feedback, er nøglen til performance-marketing på sociale medier.

Det skal du huske i dit Paid Social setup:

 • Vær opmærksom på indkøbsmulighederne og især brugen af AI til at optimere
 • Datagrundlaget er nøglen til performance-marketing
 • Test alle hypoteser indtil at en best-practice er dannet

Transact kan hjælpe dig med at løfte performance fra Paid Social

Vi opdaterer vores best practice kontinuerligt inden for Paid Social for alle platforme. Platformene og mulighederne ændrer sig konstant, og det er vigtigt at du er omstillingsparat for at kunne agere optimalt. Hos Transact hjælper vi dig med at kunne agere dynamisk i forhold til dine Paid Social aktiviteter.

Specialister på tværs af landegrænser og platforme

Transact er en del af det globale netværk Omnicom Media Group. Det sikrer os adgang til alle relevante specialistressourcer inden for Paid Social – ikke bare i Danmark, men i hele verden. Vi har etableret en markedsledende best practice tilgang, og udnytter AI’s fulde potentiale på annonceteknologier og automatiseringer. På den måde skaber vi målbare resultater og udnytter det fulde potentiale på de sociale medier. Enhver strategi er individuel, og selvom at Meta tit er det oplagte sociale medie, så hjælper vi meget gerne med en holistisk vurdering af alle sociale medier.

Et stærkt fagligt miljø inden for Paid Social

Asger Stroebjerg

Asger Stroebjerg

Managing Director, København

Rasmus Himmelstrup

Rasmus Himmelstrup

Managing Director, Aarhus

Vi er stolte af vores kunder

Vi hjælper virksomheder, der ønsker at skalere deres forretning ved at tilbyde en bred vifte af digitale tjenester og løsninger, herunder strategisk rådgivning, teknisk udvikling, digital markedsføring og kundeaktivering.

  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner

  Har du overblikket over din Paid Social performance?

  Kontakt os her for at få et møde om hvordan vi med vores Paid Social framework giver dig overblikket og en vej til stærkere indhold.