Paid Search

Vi udvikler SEM strategier, der skaber effektivitet og målbare resultater

Betalt annoncering er for langt de fleste virksomheder en af de vigtigste marketingdiscipliner, da tiltagene er præget af at opbygge en skalerbar forretning ved at udnytte søgemaskinernes potentiale. Paid Search er derfor en god investering for dig, der ønsker at fokusere på målbare resultater.

Udnyt dit fulde potentiale med Paid Search

Helt grundlæggende kan SEM-løsninger være med til at give øjeblikkelige resultater, konverteringer og omsætning. Ved hjælp af forskellige teknikker og strategier skabes der mere trafik fra søgemaskinerne til virksomheders hjemmeside. Avancerede algoritmer sørger for, at hver søgning giver de mest relevante resultater såsom placering. Modsat organiske søgeresultater, bliver betalte annoncer vist øverst på resultatsiden, som gør, at der opnås større synlighed.

Jo højere din hjemmeside er rangeret af Google eller andre søgemaskiner, jo flere klik vil den få. Det giver din virksomhed mulighed for at være til stede, hvor potentielle kunder søger efter nye produkter eller tjenester. Du får mulighed for en præcis definition af din målgruppe, og en målrettet og effektiv annoncering.

 

Opnå effektiv trafik med målrettet søgeordsannoncering

Paid Search er en af de hurtigst voksende og værdifulde kanaler for danske virksomheder. Det skyldes bl.a. at potentielle kunder på forhånd udviser interesse for et brand, produkt eller den tjeneste, du tilbyder. For i princippet handler det om at ramme brugeren på det rigtige tidspunkt under kunderejsen.

Det gør, at Paid Search betragtes som vigtig konverteringsmotor for enhver form for marketingindsats. Det skyldes, at betalte annoncer generelt er knyttet til konverteringsfokuserede landingssider, der leder besøgende gennem salgstragten. Ved hjælp af trackingsmuligheder bliver det teknisk set muligt at spore, om en bruger rent faktisk har foretaget et køb efter at have klikket på en annonce. På den måde bliver det muligt at måle effektiviteten af annonceringstiltagene.

Lad Transact hjælpe dig med Paid Search

Du kender dit produkt og din branche bedst. Du forstår din virksomheds produkter og hvordan du kan hjælpe kunderne. Vi forstår søgemaskinerne og hvordan de bedst aktiveres i forhold til din virksomhed.

Vi har fokus på hvordan vi kan skabe resultater, der matcher dine forretningsmål. Vores fornemmeste opgave er at øge synligheden af din virksomheds website. Det omfatter både klassiske tekstannoncer, shopping-annoncer og Performance Max på Google Ads. Det gælder også andre søgemaskiner som Bing Ads og Apple Search Ads.

Hos Transact sikrer vi det bedst mulige afkast på investeringen i din søgeordsannoncering, så din virksomhed får fuldt udbytte ud af dine annoncekroner. Det gør vi ved at se på Paid Search som et helhedsbillede. Der er mange faktorer som har indflydelse på en succesfuld annoncering, derfor handler det om et perfekt samspil mellem strategi, rådgivning, hjemmesideoptimering, teknisk opsætning, optimering og meget mere. Samtidig fokuserer vi også på at skabe synergier mellem SEM og SEO for at sikre en langvarig succes for din forretning.

Specialister på tværs af landegrænser og platforme

Transact er en del af det globale netværk Omnicom Media Group, som sikrer os adgang til alle relevante specialistressourcer inden for Paid Search – ikke bare i Danmark, men i hele verden. Vi håndterer mange konti på tværs af landegrænser, sprog og vertikaler ud af Danmark. Vi har etableret en markedsledende best practice tilgang, og udnytter AI’s fulde potentiale på annonceteknologier og automatiseringer. På den måde skaber vi målbare resultater og udnytter det fulde potentiale ved søgemaskinerne. Derfor lader vi os ikke begrænse til Google Ads, men arbejder med alle søgemaskiner såsom Google, Bing og Apple.

Et stærkt fagligt miljø inden for SEO

Asger Stroebjerg

Asger Stroebjerg

Managing Director, København

Rasmus Himmelstrup

Rasmus Himmelstrup

Managing Director, Aarhus

Vi er stolte af vores kunder

Vi hjælper virksomheder, der ønsker at skalere deres forretning ved at tilbyde en bred vifte af digitale tjenester og løsninger, herunder strategisk rådgivning, teknisk udvikling, digital markedsføring og kundeaktivering.

  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner
  seo samarbejdspartner

  Har du overblikket over din Paid Search performance?

  Kontakt os her for at få et møde om hvordan vi med vores Paid Search framework giver dig overblikket og en vej til stærkere indhold.